Om oss

OM MUSKÖVARVET AB

ETABLERADE SEDAN 2005


Muskövarvet AB (MVAB) grundades försommaren 2005 av tre tidigare Försvarsmaktsanställda varvsarbetare, Ulf Holmqvist, Matias Stamboe och Krister Andersson. Verksamheten startade i spåren efter Försvarsbeslutet 2004. Försvarsmakten koncentrerade då sin marina verksamhet till Karlskrona lämnade varvsverksamheten på Muskö.


Sedan januari 2018 är Muskövarvet AB en del av SAAB AB och sorterar inom det marina affärsområdet Kockums. Kockums bedriver verksamhet i Malmö, Karlskrona och i Stockholm. Den större delen av verksamheten är lokaliserad till Karlskrona. Tillsammans med Kockums verksamhet i Stockholmsområdet bedriver vi vår verksamhet på ön Muskö i Haninge kommun ca 6 mil söder om Stockholm. Kockums har sin huvudsakliga verksamhet i berganläggningen medans Muskövarvet AB bedriver sin huvudsakliga verksamhet utanför berganläggningen. Verksamheterna arbetar inom olika segment på den marina arenan men sammarbetar där så är möjligt.


MVAB är ett företag som värdesätter personalens trivsel och välmående högt. De är våran viktigaste tillgång och det är viktigt för oss att man som medarbetare känner sig delaktig i ett väl fungerande team och samtidigt har kul på jobbet. Är vi glada och mår bra kommer våra kunder att trivas och känna sig välkomna. Varje medarbetare skall känna delaktighet i företagets verksamhet från kompetensutveckling och trivsel via engagemang till en tydlig kundvård. Det tror vi bidrar till att våra kunder vill komma och kommer tillbaka.


Med alla de år som vi var för sig och tillsammans har verkat i branschen så är vi lika klara över våra styrkor som vi är över våra  svagheter och vi arbetar ständigt med att förbättra oss. Så varför inte pröva oss, vi lovar att du inte kommer att bli besviken.


SÖKER DU ARBETE?


Skulle du vilja arbeta med oss i vårt team? Klicka på knappen nedanför så kommer du till vår sida för lediga tjänster.

NÅGRA ORD FRÅN VÅRA MEDARBETARE

Tommy Attermo

Projektledare


"Ett bra företag att utvecklas i med bra arbetskolleger. Som en extra bonus är det väldigt trevligt att arbeta i en skärgårdsmiljö"


Krister Andersson

VD


"Våra medarbetare är vår absolut viktigaste resurs, Mår våra anställda inte  bra på arbetet så kommer det fort att märkas i våra kundrelationer"

Sara Gustavsson

Svetsare


"Det första som slog mig när jag började på MVAB var sammanhållningen.

Alla är glada, hjälpsamma och trevliga.

Det får en att vakna med ett leende på läpparna varje morgon och man ser fram emot arbetsdagen"


SAAB GROUP


Muskövarvet är en del av SAAB Group och sorterar inom affärsområdet Kockums. Tillsammans med Kockums AB och Dockstavarvet AB är vi verksamma både på den inhemska marknaden och på den globala världsmarknaden. För att läsa mer om SAAB's produkter och tjänster, klicka på bilden nedan.